8/28/2013

FELPA kaadritaga

Et teil rõõmsam lugeda oleks

BeFunky_DSC_0054-vi.jpg.jpg BeFunky_DSC_0053-vi.jpg.jpg BeFunky_DSC_0372.jpg BeFunky_DSC_0215.jpg.jpg lkpo.jpg BeFunky_DSC_0249.jpg.jpg BeFunky_DSC_0359.jpg Hei!! Käisime esmaspäeval minu maal, Felpa fotoshooti tegemas. Kaasas olid meil Felix, Liis, Brigitta ning minu kallis õderaas Marie. Felix oli meil autojuht, Brigitta modell, liis tuli selle jaoks, et leida endale lõputöö jaoks sobiv ese minda restaureerida ning õeraas on Felpa üks autoritest. Kui te nüüd mõtlete, et mis see felpa täpsemalt on, siis hetkel ütlen teile nii palju, et see on üks moebränd ning sellest saate rohkem teada juba järgmine esmaspäev, sest otsustasime Greteliga Mia-Mariele ning BTM stuudiole külla minna. Nii kaua võite uudistada nende facebooki lehekülgi. Peatse kohtumiseni!!

Mia-Marie       ->   https://www.facebook.com/pages/Mia-Marie/131918323523459?fref=ts
BTM stuudio    ->   https://www.facebook.com/pages/Bless-This-Mess/151049791626553?fref=ts

Joanna/

8/25/2013

UUE TALU PREILI

BeFunky_BeFunky_DSC_0026.jpg.jpg1167806_10151575615506463_261623212_n.jpgBeFunky_BeFunky_DSC_0032.jpg.jpgBeFunky_1080965_10151575643971463_249723027_n.jpg.jpgBeFunky_BeFunky_DSC_0089.jpg.jpg Võttis aega mis ta võttis, aga lõpuks sain mõned pildid kätte viimasest maal käigust. Start oli ühel kaunil pühapäeva varahommikul, kuna kätte oli jõudnud üheteistkümnes august siis oli aeg tähistada mu vanaisa ja täditütre sünnipäeva. Selleks seadsime oma sammud surnuaia poole, kus meid juba tädipere ja vanaema ootasid. Seejärel suundusime armsale kirikuplatsile, kus kirikuõpetaja kõnet pidas ning aeg-ajalt mõne laulu laulis - kui nii võib öelda. Sinna jõudes ei raisanud meie muidugi aega, hankisime endilegi laululehed ning üritasime kõigest väest neid veidraid lühikesi viisijuppe ette aimata, et koos teistega laulda. Pärast kirikuõpetaja jutlemist käisime vanaisa haual ning laulsime talle sünnipäevalaulu, mitte seda tüüpilist õnne soovime sul, vaid palju toredamat ja armsamat. Hiljem läksime vanaema juurde kus sõime ning jutustasime kohe mitu tundi. Õhtu saabudes lahkus tädipere ning maale puhkust veetma jäin mina, minu õde, tema mees, ning nende laps.Kuid meie suureks kurvastuseks ei saanudki me nende kahe päevajooksul kuigi palju teha , kuna ilmad ei lubanud. Lugesime enamus aja raamatuid, ajasime natukene kanu taga, korjasime aiast head ja paremat ning meie 3 päevane puhkus oligi lõpukorral.

Arvasin, et need kolm päeva jäävadki viimaseks sel suvel, kuid juba esmaspäeval otsustasime 2 sõbraga korraks vanaisa lapsepõlve majja kiigata, et leida ühele neist sobiv ese restaureerimiseks. Peatse kohtumiseni!

Joanna /

8/15/2013

PUHKUSERETK


Hellou. Lõpuks ometi saime selle postitusega ühele poole. Peaaegu nädal aega hiljem, aga siin ta nüüd on. Ühesõnaga, nagu me juba kirjutasime, käisime Greteli maal suvitamas. Ilmad olid mitu korda ilusamad, kui oleks osanud oodatagi ning see tegi meie olemise veel mõnusamaks. Päeval päevitasime, mängisime rannavollet, seilasime paadiga avamerele, suplesime ja nautisime muid suviseid tegevusi. Õhtuti tegime sauna ja võtsime suuremaid kokkamisi ette ning istusime niisama mere ääres või verandal. Need kolm päeva möödusid palju-palju kiiremini kui oleks tahtnud ja kohe üldse ei kippunud siia tsivilisatsiooni tagasi. Kuna Eestis sai ilmselgelt suvi juba läbi, siis ei jäägi meil muud üle kui järgmist oodata. 

Joanna / Gretel

8/14/2013

NEW IN


Võite kolm korda arvata, kellel palgapäev just oli! Ja muidugi tuleb sellele raskelt tulnud rahale ruttu otstarvet leida ja võin uhkelt öelda, et seda ma ka tegin. Lootsin leida hoopis teisi asju, millega ma tagasi tulin, aga siiski päris edukas poodlemine oli kui nii võib öelda. Kõige peal oma cooli mustriga on kleit Zarast, mida ma tegelikult juba ennegi olen silmanud, aga 40 euro eest ma seda siiski osta ei raatsinud. Poole hinna eest küll ja kui see viimane, mis sinna stange peale jäänud oli, veel minu suuruses oli, siis ma lihtsalt ei saanud seda sinna jätta ju.. cmon. Siis keskelt paistavad "pidžaama moodi lühikesed püksid" nagu meile Joannaga meeldib öelda. Pidžaama see siiski ei ole, aga võite enamvähem endale ette kujutada, millised need siis välja nägema peaksid. Jällegi sain need poole hinnaga, nii et hea saak. Ja kõige all on mu lemmikvärvi püksid, mida ma olen nii-nii kaua otsinud. Tahtsin täpselt selliseid - natuke kõrge pihaga, hästi kitsad ja mitte päris teksast. Ma ausõna olin nagu väike laps kommipoes, kui ma need leidsin. Ja mõlemad püksid Vero Moda'st muidu.
Need asjad räägivad ilmselt enda eest, aga muidu Bioderma näovee kohta pole ma mitte kunagi ühtegi halba sõna kuulnud (kohe päris tõsiselt) ja ma olen seda nii kaua tahtnud, aga mitte kunagi ostmiseni jõudnud. Võibolla on asi selles, et 250 ml pudel maksab hingehinda.. aga siiamaani ei ole mul ka selle kohta midagi halba öelda. Ühesõnaga worth it. Kuigi kokkuvõttes on ilmselt odavam Pariisi sõita ja seda lihtsalt liitrite kaupa kokku osta või midagi. Ja selle harja ostsin ma täiesti juhuslikult. Kui keegi teab, siis see on enamvähem sama, mis Tangle Teezer, aga natuke odavam ja pakis oli ka Macadamia juukseõli ja maski testrid (mõlemaid võiks taevani kiita), nii et winwin olukord. 
Natuke pikka ja randoomset teksti teile kell kolm öösel, sest jutt lihtsalt hakkas jooksma. Ja pildid on nagu nad on, lambivalgusega ei tee just palju ära, aga Joanna ei luba mul siin blogis vinguda, nii et ma ei peatu sellel pikemalt. Ühesõnaga jah, natuke teistsugune postitus tuli seekord. Midagi kindlat ei ütle, aga homme (või noh.. täna) saate võibolla juba põnevamaid jutte ja pilte. Aga ma lähen nüüd magama. Head ööd!


/ Gretel

8/09/2013

TÜRGI



turgi2.jpg

Kuna tööinimeste elu on raske ja busy, siis postitus meie seiklusest maale tuleb kunagi hiljem, aga et blogi unarusse ei jääks, siis võtsin kätte ja räägin teile meie teisest nii öelda puhkusest. Nimelt paar kuud tagasi võtsime neidudega ette reisi Türki. See seiklus juhtus ka peaaegu spontaanselt, kui talvel avastasime, et Novatours pakub oma reise põhimõtteliselt poole hinnaga. Tegelikult see mõte, et "võiks minna kunagi tulevikus" tekkis meil juba mitu aastat tagasi, aga siis me olime alles väikesed alaealised. Ühesõnaga kõik klappis liiga hästi, et mitte minna ja üks hetk leidsimegi end Türgist. Nautisime seal elu tervelt üheksa päeva ja kohe päriselt, kõik need üheksa päeva olid täiuslikud. Hotell oli oodatust palju parem, süüa saime nagu kuningad, rand oli üle tee, seltskond oli perfect, joogid olid tasuta ja muu ööelu ei asunud meist ka kuigi kaugel. Nii elades tekkiski selline tunne, et mida muud vaja? Kindlasti vaadake videot, saate ilmselt parema ülevaate, et millega me seal täpsemalt tegelesime. Mälestusi ja elamusi ja muud sellist jätkub meil igastahes pikaks ajaks ja see kindlasti ei jäänud meie viimaseks reisiks. Suure saladuskatte all võin öelda, et uus ei tohiks kaugel olla (!!).

8/04/2013

DOLCE VITAGA TUURITAMAS

yg_027.jpgyg_218.jpgyg_066.jpgyg_050.jpgyg_180.jpgyg_070.jpg
Üle pika aja on meil, suvist tööd harrastavatel inimestel, vabad päevad tulekul, seega ajasime sõbrannad kokku ja otsustasime peaaegu spontaanselt, et põrutame mõneks päevaks Greteli suvilasse. Täna käisimegi Dolce Vitaga linna peal asjatamas, sest homme hommikul istume juba Pärnu bussile ning asume teele. Meie pisike seiklus tõotab tulla päris huvitav, sest keegi ei ole seal veel bussiga käinud ja päris täpselt keegi ei teagi, kuidas ja kas sinna üldse saab. Lähim külapoeke asub meist 10km kaugusel ning muu tsivilisatsioon veel kaugemal. Aga kanged sellid nagu me oleme, saame hakkama. 

Joanna / Gretel

8/03/2013

dhgdr.jpgblogi-017.gif
Hellou! Mina siin jälle. Üksi blogimine hakkas natuke üle jõu käima ning otsustasin, et kutsun oma hea sõbranna Joanna appi. Ja siin me nüüd keerleme rõõmsalt kahekesi. Blogima hakkame igapäevastest toimetustest kui ka meie tagasihoidlikest kostüümivalikutest. Et meil koos veel rõõmsam oleks, ühinege meiega sellel teekonnal, vajutades nupul 'follow us'. Kui te liiga kiirelt meid igatsema hakkate, siis paremalt leiate meie instagramid. Peatse kohtumiseni!