5/29/2014

LIFE VIA SONY

Here it is! Minu esimene telefoni postitus. Tegelikult oli mul plaanis see juba ennem reisi ära teha, aga nagu alati läks kiireks ja reisi ajal ei olnud ka väga isu telefonis istuda... Aga nüüd on ta siin ja tahab teie tähelepanu.

Muuseas kes veel ei teadnud, siis käisin vahepeal Bulgaarias 10 klassikaaslasega "lõpureisil", kuid sellest kuulete juba varsti pikemalt. See you soon!

DSC_0480.JPG

1. Läksime Liisi ja Felixiga täiesti spontaanselt ükspäev Jägala joale ja pärast seda randa jalutama, ilm oli juba küllaltki soe mis tegi selle väikese tripi veelgi mõnusamaks. 2.Ostisin uue termose, kõige lahedam värvide kooslus + uus küünelakk!

IMG_20140510_191009.jpg

1. Pilt ütleb juba rohkem kui tuhat sõna - üks mõnus nädalavahetus kavaleri maakodus, parimaks kaaslaseks koduvein. 2. Olin ükspäev Namaries tööl ja Mirjam hea inimene hüppas läbi ja tõi külakostiks kaks väikest bailyse pudelikest, mis pildile kahjuks ära ei mahtunud. 3. Modellidele meiki tegemas Namarie photoshoodiks. 4. Suve saabumise puhul panin midagi värvilisemat selga

DSC_0513.JPG

1. Jee peegli selfii- demostreerin uusi pükse Pull&Bears'ist, new love. 2. Kui BTM'is igav hakkab ;)

IMG_20140517_115551.jpg

1. Namarie's 2. Siiamaani olen olnud suur loomanaha mustrite vihkaja, kuid nüüd suureks üllatuseks on need mulle meeldima hakanud, tahaks lähitulevikus soetada leopardi mustriga jalanõud, kui pole veel kuskil neid õigeid näinud. 3. Soojade ilmade puhul saab juba lühikeste pükstega jooksmas käija, nii hea 4. Üritan tervislikumalt toituma hakata, pildil kodujuustu, brokoli, aedubade ja tomatiga salat. Magustoiduks müsli jogurti ja banaanidega.

Joanna /

5/24/2014

POPULAR



Heihei. Käisime teisipäeval Joanna ja Brigittaga Populari terrassil istumas. See oli üldse üks tore ja väga pikk päev heh. Hommikut alustasin päikese käes matemaatika õppimisega ja ootasin Joannat, et ta arsti juurest saabuks. See saabumine oli muidugi retk oma ette, aga lõpuks ikkagi jõudsime kuidagi raamatukokku. Siis läksin mina matemaatika konsultatsiooni ja Joanna läks koju. Pärast matemaatikat läksin trenni ja leppisime kokku, et võiks kuhugi minna hiljem. Mõeldud tehtud - Popular it is. Terrassil oli n i i mõnus. Jõime palavuse kõrvale külma siidrit ja tegime piipu. Täpselt kui me lahkusime, hakkas muidugi vihma sadama. Ikka korralikult. Jooksime siis läbi selle paduka Patrcikusse, et üks šokolaadikook võtta (maailma parim muide). Ja siis oli kell juba nii palju, et hüppasime rongile ja läksime koju. Vot selline pikk ja huvitav päev. Aga muidu mitu postitust on juba teel, nii et keep tuned!

/ Gretel

5/20/2014

LIFE VIA IPHONE II

Lõpuks ometi on mu toas piisavalt inimlik temperatuur, et siin midagi üldse teha. Mu toa üks sein põhimõtteliselt koosnebki ainult aknast ja kuna päike hakkab sisse paistma juba varahommikul, siis võite ette kujutada seda palavust. Olen pool päeva meeleheitlikult oodanud, et mõnigi kraad langeks. Ma ei tea, kas tegelikult ka langes või olen ma lihtsalt allaandnud ja kuumusega leppinud. See selleks.. nagu ma juba mainisin, siis eelmine lifeviaiphone postitus polnud viimane, nii et järgmine teie ees. Juhuu!



1. Kummikud, vihmavari ja mantel - mõnuuus. 2. Carbonara.. millest on juba paar ampsu võetud, aga kõht oli nii tühi ju!



1. Käisin teatris ja see tähendas loomulikult ühte selfiet. Cmon! Ei tegelikult, vaatamas käisin VAT Teatri lavastatud draamat "Sokrates". Peamiselt ainult kiidusõnad selle kohta, nii et soovitan. 2. Mu viimase aja lõunasöögiks on tihti olnud wrapid. Pildil on täistera wrap (ma täpset brändi ei mäleta, aga Selverist saab, need hästi mõnusalt suured ja pehmed, kergem rulli keerata), tšilliga hapukoorekaste, paar salatilehte, praetud kanafilee, paprika, kurk ja roheline sibul. No nii hea. 3. Üks tore õhtu - käisime Patrickus Brigitta sünnipäeva pidamas. 4. Photoshoot Namarie jaoks. Vihma sadas muide.



1. Poodide riietusruumid = perfect võimalus üheks peegliselfieks. Tegelikult ootasin Joannat, kes sada aastat riietus ja siis tuli kuidagi aega sisustada ju. 2. Sellele pildile mul kahjuks muud vabandust pole..



1. Võtsin uuesti raamatu "Pilapasknäär" käsile. Lugesin selle umbes kahe päevaga läbi, sest no oi kui põnev, kuigi ma olen seda enne lugenud ja teadsin umbes, mis juhtuma hakkab. 2. Premeerisin end pärast inglise keele suulist eksamit uue trennipluusiga. Love it.



1. Work that duckface yeah.. Sellest kuumusest tuleb ometigi kuidagi kasu lõigata, nii et olen viimased kolm päeva katusel päevitamas käinud. Ega ei saanud ju jäädvustamata jätta. 2. Muusika, "Pilapasknäär", külmutatud marjad ja päike - m õ n u s.

Ma olen seda postitust juba nii kaua kirjutanud, et isegi ilm jõudis õues vahetuda. Hakkas müristama ja välku lööma ehk gotta run.. teki alla peitu. (Mulle meeldib selline ilm ainult teatud tingimustel ja praegu ei ole üks neist.. heh)

5/16/2014

BACK AGAIN



Hellou! Saime lõpuks nüüd kahekesi ka selle blogiga järjele. Meil tekkis üks jube lahe ja põnev plaan, mida vaikselt teostama hakkame. Praegu jääb see siiski saladusse, aga kindlasti on mida oodata! Sellega seoses on meil nüüd mitu päeva erinevaid asjatamisi linna peal ette tulnud. Käisime isegi raamatukogus tähtsaid asju ajamas ja pärast seda Mamos söömas (soovitame kindlasti!) ning plaane pidamas. Avastasime ka, et oleme jälle endale kuidagi sarnased lõpukleidid peas valmis disaininud. Nii juhtus ka 9.klassi lõpus muide.. heh. Aga lõpptulemused õnneks ei tule ikkagi liiga ühesugused. Selle tõttu on kangapoed hetkel päris igapäevaseks saanud. Õnneks täna oli meeles kaamera kodust kaasa haarata, nii et natuke tagasihoidlikke pilte teile. Meie pikk päev lõppes Greteli juures mõnusas lebos sushi ja blogitamisega, mida nüüd on õnneks rohkem plaanis. Järgmist postitust on juba kohe-kohe jälle oodata!

Joanna / Gretel


5/08/2014

LIFE VIA IPHONE

Üks pikemat sorti paus jäi nüüd sisse.. kõigest mõned kuud ju! Isegi ei hakka praegu üles loetlema kõiki neid põhjuseid, miks pole jõudnud/viitsinud/tahtnud/saanud blogida, sest ega sellel väga vahet ei olegi. Tähtis on see, et proovime uuesti! Hehe.. eks ole näha, kuidas nüüd välja kukub, aga hetkel meil Joannaga mõlemal kool nüüdseks läbi ning vaba aega maa ja ilm.
Elust nii palju, et vahepeal möödus mu sünnipäev ja sain lõpuks oma Samsungi, mille kaamera enam ei funktsioneerinud, vahetatud iPhone'i vastu! Oh seda materiaalset rõõmu. Nüüd saan telefoniga pilte teha, mis on nii palju mugavam, kui kaamera kaasastassimine. Ehk praegune life via iphone postitus on kindlasti üks mitmetest.



1. Nägin talvel peaaegu iga päev selline välja. Põnev! Kuna lund palju ei olnud, siis Conversed läksid muidugi esimesel võimalusel käiku. Ja see mantel on lihtsalt perfektneee. Natuke tuli isegi kurbus hinge, kui soojad ilmad hakkasid.. 2. Kaubamaja 100eurone kinkekaart + osturalli = superexcited mina ja terve kilekoti täis väga vajalikku ilustuffi.



1. Sweet 19! 2. Kohustuslikud iPhone'i peegliselfied.. 3. Maailma parim suitsulõhepirukas, täitsa ise tegin 4. Ja maailma parim kiisu, kes mind padjaks pidas.



1. Tavaline selfie 2. Ja the ultimate selfie - mina, eestlased, klassiõed ja Tanel Padar (kes küll jääb lava varju. aga still counts!)



1. Viimased söögivahetunnid olid täpselt nii mõnusad, kui pildilt paistab. 2. Muidu on traditsioon, et 12.klassid panevad üles ainult titepildid, aga 12.a otsustas, et sellest ei piisa ja vallutasime terve seina nostalgiaga.



1. Nutune tutipäev 2. Veel nutusem lõpukell 3. Vaimne ettevalmistus eesti keele eksamiks ühe mõnusa katusepiknikuga 4. Käisime kirbukal!



1. Jooksma jooksma jooksmaaa! 2. Igapäevane rongisõit (uued rongid ikka väga südames heh).

Ja niimoodi see elu kulgenud ongi. Kaks eksamit seljataga, üks veel tulemas ja ongi officially suvi. Can't wait. Mu hetke lemmiklaul ka teile. Filmi ennast pole veel kahjuks näinud, aga soundtrack on küll divine.



/ Gretel