8/14/2013

NEW IN


Võite kolm korda arvata, kellel palgapäev just oli! Ja muidugi tuleb sellele raskelt tulnud rahale ruttu otstarvet leida ja võin uhkelt öelda, et seda ma ka tegin. Lootsin leida hoopis teisi asju, millega ma tagasi tulin, aga siiski päris edukas poodlemine oli kui nii võib öelda. Kõige peal oma cooli mustriga on kleit Zarast, mida ma tegelikult juba ennegi olen silmanud, aga 40 euro eest ma seda siiski osta ei raatsinud. Poole hinna eest küll ja kui see viimane, mis sinna stange peale jäänud oli, veel minu suuruses oli, siis ma lihtsalt ei saanud seda sinna jätta ju.. cmon. Siis keskelt paistavad "pidžaama moodi lühikesed püksid" nagu meile Joannaga meeldib öelda. Pidžaama see siiski ei ole, aga võite enamvähem endale ette kujutada, millised need siis välja nägema peaksid. Jällegi sain need poole hinnaga, nii et hea saak. Ja kõige all on mu lemmikvärvi püksid, mida ma olen nii-nii kaua otsinud. Tahtsin täpselt selliseid - natuke kõrge pihaga, hästi kitsad ja mitte päris teksast. Ma ausõna olin nagu väike laps kommipoes, kui ma need leidsin. Ja mõlemad püksid Vero Moda'st muidu.
Need asjad räägivad ilmselt enda eest, aga muidu Bioderma näovee kohta pole ma mitte kunagi ühtegi halba sõna kuulnud (kohe päris tõsiselt) ja ma olen seda nii kaua tahtnud, aga mitte kunagi ostmiseni jõudnud. Võibolla on asi selles, et 250 ml pudel maksab hingehinda.. aga siiamaani ei ole mul ka selle kohta midagi halba öelda. Ühesõnaga worth it. Kuigi kokkuvõttes on ilmselt odavam Pariisi sõita ja seda lihtsalt liitrite kaupa kokku osta või midagi. Ja selle harja ostsin ma täiesti juhuslikult. Kui keegi teab, siis see on enamvähem sama, mis Tangle Teezer, aga natuke odavam ja pakis oli ka Macadamia juukseõli ja maski testrid (mõlemaid võiks taevani kiita), nii et winwin olukord. 
Natuke pikka ja randoomset teksti teile kell kolm öösel, sest jutt lihtsalt hakkas jooksma. Ja pildid on nagu nad on, lambivalgusega ei tee just palju ära, aga Joanna ei luba mul siin blogis vinguda, nii et ma ei peatu sellel pikemalt. Ühesõnaga jah, natuke teistsugune postitus tuli seekord. Midagi kindlat ei ütle, aga homme (või noh.. täna) saate võibolla juba põnevamaid jutte ja pilte. Aga ma lähen nüüd magama. Head ööd!


/ Gretel

5 comments:

  1. mis tööd sa teed?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oleme joannaga mõlemad klienditeenindajad.

      Delete
  2. Suht pöörane,kui inimene ainult sellisest tilu-lilust huvitatud on !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainult selle blogi põhjal järeldusi teha on natuke vale, kas sa ei arva? Võin sulle kinnitada, et mul on ka teisi huvisid, ära muretse:)

      Delete