9/05/2013

ELU ON ARMAS

dfsdsd.jpgTere kallid sõbrad! Ilmselt kõik inimesed teavad, et juba üsna pea avatakse esimene H&M kauplus EESTIS ning natukese aja pärast mõned veel. Täna hommikul saabuski minu kodu postkasti väike kutseke kahele suurejoonelisele avamispeole. Üritus toimub kaheteistkümnenda septembri õhtul Rocca Al Mare kaubanduskeskuses. Tegelikult ei tulnud kutse üldse minule, vaid mu õele, kuid lahke inimene nagu ta on võttis ta minu oma kaaslaseks.

katsetus.jpg blogzz.jpg blognz.jpgoig.jpg op.jpgViimasel nädalal enne kooli käisime Brigittaga UUS MAAILMA FESTIVALIL uudistamas. Üritus oli äärmiselt tore. Selle keskmise suurusega tänava peale oli kogunenud palju toredaid inimesi erinevaid asju müüma. Peamiselt leidus seal minikohvikupidajaid, kuid oli ka neid kes tegelesid väikest viisi kirbuturuga ning ei puudunud ka joogatajad ja muud taolisse valdkonda kuuluvad inimesed. Pärast tunniajast festivalitamist suundsime Nukuteatri hooajaavamisepeole, mis toimus Laial tänaval. Tegime seal väikese tiiru, kohtasime paari sõpra, lobisesime õhtuni ning seejärel seadsime end koduteele.

DSC_0009.JPGBeFunky_DSC_0027.jpg.jpgBeFunky_DSC_0020.jpgBeFunky_DSC_0451.jpg.jpg
Kunagi ammu-ammu käisime Marie, Liina ja Leelaga Kirbufestivalil. Festival oli tal nimeks pandud ilmselt selle pärast, et see oli kohe mitu korda suurem üritus kui tavaliselt. Nimelt sai sinna minna ka autoga müüma st sõitsid autoga sisse, avasid oma pagasiruumi ning võisid sinna uhke poekese sisse seada. Festivali puhuks oli üles seatud ka lava, kus mina kuulsin laulmas näiteks Mari Pokineni, kuid töö tõttu pidin sealt juba keskpäeval lahkuma.

Sõbrad, juba üsnapea saate lugeda postitust sellest kuidas me Mia-mariel ning BTM stuudiol külas käisime, nii et peatse kohtumiseni!

Joanna /

No comments:

Post a Comment