5/08/2014

LIFE VIA IPHONE

Üks pikemat sorti paus jäi nüüd sisse.. kõigest mõned kuud ju! Isegi ei hakka praegu üles loetlema kõiki neid põhjuseid, miks pole jõudnud/viitsinud/tahtnud/saanud blogida, sest ega sellel väga vahet ei olegi. Tähtis on see, et proovime uuesti! Hehe.. eks ole näha, kuidas nüüd välja kukub, aga hetkel meil Joannaga mõlemal kool nüüdseks läbi ning vaba aega maa ja ilm.
Elust nii palju, et vahepeal möödus mu sünnipäev ja sain lõpuks oma Samsungi, mille kaamera enam ei funktsioneerinud, vahetatud iPhone'i vastu! Oh seda materiaalset rõõmu. Nüüd saan telefoniga pilte teha, mis on nii palju mugavam, kui kaamera kaasastassimine. Ehk praegune life via iphone postitus on kindlasti üks mitmetest.



1. Nägin talvel peaaegu iga päev selline välja. Põnev! Kuna lund palju ei olnud, siis Conversed läksid muidugi esimesel võimalusel käiku. Ja see mantel on lihtsalt perfektneee. Natuke tuli isegi kurbus hinge, kui soojad ilmad hakkasid.. 2. Kaubamaja 100eurone kinkekaart + osturalli = superexcited mina ja terve kilekoti täis väga vajalikku ilustuffi.



1. Sweet 19! 2. Kohustuslikud iPhone'i peegliselfied.. 3. Maailma parim suitsulõhepirukas, täitsa ise tegin 4. Ja maailma parim kiisu, kes mind padjaks pidas.



1. Tavaline selfie 2. Ja the ultimate selfie - mina, eestlased, klassiõed ja Tanel Padar (kes küll jääb lava varju. aga still counts!)



1. Viimased söögivahetunnid olid täpselt nii mõnusad, kui pildilt paistab. 2. Muidu on traditsioon, et 12.klassid panevad üles ainult titepildid, aga 12.a otsustas, et sellest ei piisa ja vallutasime terve seina nostalgiaga.



1. Nutune tutipäev 2. Veel nutusem lõpukell 3. Vaimne ettevalmistus eesti keele eksamiks ühe mõnusa katusepiknikuga 4. Käisime kirbukal!



1. Jooksma jooksma jooksmaaa! 2. Igapäevane rongisõit (uued rongid ikka väga südames heh).

Ja niimoodi see elu kulgenud ongi. Kaks eksamit seljataga, üks veel tulemas ja ongi officially suvi. Can't wait. Mu hetke lemmiklaul ka teile. Filmi ennast pole veel kahjuks näinud, aga soundtrack on küll divine.



/ Gretel

No comments:

Post a Comment