5/29/2014

LIFE VIA SONY

Here it is! Minu esimene telefoni postitus. Tegelikult oli mul plaanis see juba ennem reisi ära teha, aga nagu alati läks kiireks ja reisi ajal ei olnud ka väga isu telefonis istuda... Aga nüüd on ta siin ja tahab teie tähelepanu.

Muuseas kes veel ei teadnud, siis käisin vahepeal Bulgaarias 10 klassikaaslasega "lõpureisil", kuid sellest kuulete juba varsti pikemalt. See you soon!

DSC_0480.JPG

1. Läksime Liisi ja Felixiga täiesti spontaanselt ükspäev Jägala joale ja pärast seda randa jalutama, ilm oli juba küllaltki soe mis tegi selle väikese tripi veelgi mõnusamaks. 2.Ostisin uue termose, kõige lahedam värvide kooslus + uus küünelakk!

IMG_20140510_191009.jpg

1. Pilt ütleb juba rohkem kui tuhat sõna - üks mõnus nädalavahetus kavaleri maakodus, parimaks kaaslaseks koduvein. 2. Olin ükspäev Namaries tööl ja Mirjam hea inimene hüppas läbi ja tõi külakostiks kaks väikest bailyse pudelikest, mis pildile kahjuks ära ei mahtunud. 3. Modellidele meiki tegemas Namarie photoshoodiks. 4. Suve saabumise puhul panin midagi värvilisemat selga

DSC_0513.JPG

1. Jee peegli selfii- demostreerin uusi pükse Pull&Bears'ist, new love. 2. Kui BTM'is igav hakkab ;)

IMG_20140517_115551.jpg

1. Namarie's 2. Siiamaani olen olnud suur loomanaha mustrite vihkaja, kuid nüüd suureks üllatuseks on need mulle meeldima hakanud, tahaks lähitulevikus soetada leopardi mustriga jalanõud, kui pole veel kuskil neid õigeid näinud. 3. Soojade ilmade puhul saab juba lühikeste pükstega jooksmas käija, nii hea 4. Üritan tervislikumalt toituma hakata, pildil kodujuustu, brokoli, aedubade ja tomatiga salat. Magustoiduks müsli jogurti ja banaanidega.

Joanna /

No comments:

Post a Comment